Варненката Виолина Желязкова с призив от личния си фейсбук.Ето какво написа

...
Варненката Виолина Желязкова с призив от личния си фейсбук.Ето какво написа
Коментари Харесай

Виолина Желязкова: Хиляди хора, основно жени и деца пътуват към Варна

Варненката Виолина Желязкова с апел от персоналния си фейсбук.

Ето какво написа тя: 

Стотици, може би хиляди хора, главно дами и деца пътуват към Варна. Истинските общности се познават в такива моменти и нямам подозрение, че варненци ще се покажат като такава. Ако желаете да помогнете има доста способи...ето моите.

1. Току що приказвах с центъра открит в Чайка (контакти долу), чакат рейс в 11! В момента имат потребност от медикаменти (без рецепта) вид Нурофен и всевъзможни сходни за деца. Имат потребност също от бебешки пюренца и друга храна за дечица сред 1-3 години.

2. Много хора ще търсят заслон! Мъжът ми е на кораба с доста украински сътрудници, които към този момент се обръщат към нас с молба за помощ за евакуация и заслон на дамите и децата им от Одеса. Как тези момчета от Украйна ще се приберат, къде ще се приберат и по какъв начин ще продължат да работят при неработеща администрация. Призовавам Морска Администрация - Варна да намерения про-активно, да да бъде в помощ когато част от тях дойдат във Варна и имат потребност от подпомагане, с цел да продължат да работят.

Има и безчет други способи, само че на мен това ми е близко и с това мога да оказа помощ. Надявам се бързо да преодолеем филантропичната рецесия, а дотогава...просто вършим каквото можем! Всеки по своему и всички заедно
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР